Sorundanet symbol och logotyp banner!

 

Aline Varre

#5 på Sorundanet Nynäshamns kommunpartis valsedel.

Var bor Du?

Jag bor i Segersäng.

Familj?

Sambo, 2 barn, 1 hund och 1 katt.

Vad har du för intressen?

Jag älskar att resa och uppleva nya kulturer och äventyr. Hästar och djur har alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Jag försöker läsa och lära mig nya saker som utmanar mig själv. Ett annat stort intresse är IT lösningar som jag kan sitta i timmar och försöka hitta nya effektiva sätt att jobba, att lära sig koda och skapa något från grunden är en kreativ tillfredsställelse.

Är du uppvuxen i Nynäshamns kommun eller har du flyttat hit?

Jag flyttade till Nynäshamns Kommun 5 år sedan, innan dess bodde vi i en lägenhet i Årsta.

Om du är inflyttad, varifrån och varför flyttade du till vår kommun?

Jag växte upp i Malmö och Oslo, har bott 13 år utomlands i länder som Australien, Portugal, Holland och USA. Drömmen om livet på landet blev verklig när vi flyttade till Segersäng.

Vad jobbar du med?

Idag jobbar jag med något som heter Reflexologi. En behandling som hjälper mot bland annat stress. Jag har också ett företag som precis har lanserat en ny produkt som jag hoppas kan hjälpa lokala företag. Genom åren har jag jobbat med Event, Film & TV Produktion och olika typer av Marknadsföring/PR.

Berätta om varför du valde att engagera dig inom politiken?

Jag blev engagerad när frågan om att bygga en ny stad i Segersäng kom upp. Helt plötsligt öppnades en ny värld av otroligt många eldsjälar som jobbar på olika sätt för att bidra till en positiv förändring. Jag fick också lära mig och se saker som verkligen inte är ok, och helt ärligt har skrämt mig lite. Men eftersom det är så många som vill ha en förändring så känns det otroligt kul att fortsätta engagera mig som fritidspolitiker nu. Jag valde att gå med i Sorundanet eftersom de jobbar endast med lokala frågor, För mig är Sorundanet ett "sunt förnuft parti" som har goda värderingar och visar att man kan samarbeta på ett respektfullt sätt.

Om du får möjlighet att bli förtroendevald, har du några speciella frågor du brinner för?

Jag brinner väldigt mycket för demokratifrågor där inget ska ske bakom stängda dörrar. Vi ska ha en kommun där alla kan synas och höras oavsett vilket parti man tillhör eller inte. En annan väldigt stor fråga är hur vi ska utveckla vår kommun för vår framtid. Jag önskar att vi kan jobba med en plan som en majoritet står bakom där planerna inte ändras hux flux beroende på vem som styr just då. Som en entreprenör själv så brinner jag självklart för att våra företag ska lyckas, det är nyckeln till att få ett ekonomiskt starkare samhälle med flera jobb och då mer pengar till välfärden. Jag har som personligt mål att vår kommun ska bli den med mest unga entreprenörer i Sverige.