Hem Vi är Vi vill Vi gör FAQ Länkar Kontakt Sök Kalender Lokala Partiers Nätverk
Välkommnen till Sorundanet Nynäshamns kommunparti! 100% fritidspolitiker Utveckla hela vår kommun varsamt Ösmo Torö Sorunda Nynäshamn Sorundanet Sorundanet Sorundanet

Välkommen!

Oavsett vad Du röstar på i landsting och riksdag är Du välkommen till oss. Vi anser att praktiska lösningar är bättre än politiska låsningar. Vi fokuserar på det bästa för hela vår kommun!

Vi är vanliga invånare som började vårt politiska engagemang för 12 år sedan. Från och med 2006, då vi kom in i fullmäktige, arbetar vi med alla frågor i hela vår kommun.

Trots en mängd bra förslag och frågor med fokus på barnomsorg, skola, äldreomsorg och trafiksäkerhet inser vi att viljan till en positiv förändring i vår kommun saknas.

Därför bedömer vi att enda vägen framåt är att utreda bildandet av två nya kommuner. Att utreda två nya kommuner är vår huvudfråga inför valet 2018. Vill Du också utreda möjligheterna att bilda två nya pigga kommuner? I så fall ska Du välja oss.

Resultat från undersökningen presenteras Vi utmanar den urbana normen! Mål och Budget 2018 Fordonsmätning vid Sorunda Kyrkskola Informationsfolder ny stad i Segersäng Replik på insändare "Kommunens satsningar i Sorunda är många" Se debatten om andelen lärare med högskolepedagogisk utbildning Debatt om byte av bank Se debatten om evakueringen av Tallbacka särskolas verksamhet Se debatten om ekonomisk redovisning av Stockholmsmarken Vill Du vara med och påverka Din och Dina barns framtid? Bli medlem! De senaste nyheterna hittar Du på Facebook! Följ oss på Twitter!

Läs mer om vad vi vill!

Läs vår budget! Läs vår infofolder från valet 2014!Sorundanet Nynäshamns kommunparti

Västerby byväg 1
137 94 NORRA SORUNDA
Tel 0708-92 17 50
kontakt@sorundanet.se

Vi finns i kommunfullmäktige sedan 2006, har en humanistisk grundsyn och värnar demokratin. Med en öppen och ödmjuk dialog vill vi utveckla hela vår kommun till den attraktiva platsen där alla vill växa upp, leva och bli gamla.

Facebook Twitter Instagram Google+